Volg ons op facebook

Home 

Kerstmarkt en ambachtenmarkt 9 december 2023

De uitdaging van Den Bunker om een ambachtenmarkt te organiseren tijdens de kerstmarkt was een schot in de roos. In een mum van tijd hadden er 50 ambachtslieden zich kandidaat gesteld als standhouder. Met 150 kramen behoord de ééndaagse kerstmarkt tot één van de grootste van Vlaanderen.

Leg jullie mutsen, sjaals en handschoenen maar klaar, want op zaterdag 9 december 2023 organiseert Den bunker opnieuw de kerstmarkt van 17 uur tot 24 uur in centrum Oedelem. Het marktplein, de kerk en de Oudezakstraat worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met meer dan 150 kramen (lokale) handelaars, authentieke ambachtslieden en verenigingen. Zij bieden o.a kerstartikelen, lekkernijen, ambtelijke artisanale producten en warme dranken aan.

De kerstman zal er ook zijn en geschenken uitdelen aan de kinderen. Als je op zoek bent naar een kerstmarkt die geschikt is voor het hele gezin, dan moet je op de kerstmarkt van Oedelem zijn.

In december is jaarlijks de tweede zaterdag van de maand centrum Oedelem “the place tot be” om ondergedompeld te worden in de magische kerstsfeer. “Dit jaar al voor de tiende keer staat samenhorigheid en sfeer centraal.

Bijzonder hoogtepunt dit jaar is de indoor ambachtenmarkt in de kerk van Oedelem. 50 Standhouders zullen hun ambachtelijke artisanale producten voorstellen aan de bezoekers. De kerk zal te zien zijn zoals je die nog nooit hebt gezien, het zal een unieke beleving zijn voor de standhouders en de bezoeker.

Den Bunker nodigt jullie allen uit om te komen genieten van één van de mooiste kerstmarkten in Vlaanderen. Het heeft altijd iets magisch, de kerstperiode.

Vorige edities lokte de kerstmarkt 5.000 bezoekers en waren er steeds een 100 tal standhouders. Die vormen een mix van handelaars, kunstenaars, verenigingen en particulieren.

Praktische info voor de bezoekers:

- 9 december 2023

- van 17 uur tot 00 uur

- Parking: Steven Meubelen, Carrefour Oedelem, Meubel De Graeve. Deze  mogen uitzonderlijk gebruikt worden door de bezoekers van de kerstmarkt

- Fietsparking: Schepenhuys en parking Kerk

- Evenement toegankelijk voor iedereen

- Indoor ambachtenmarkt in de kerk 

 

dialooginhoud