Volg ons op facebook

HomeKerstboomverbranding/nieuwjaarsreceptie 

VZW Den Bunker nodigt iedereen uit op hun eerste kerstboomverbranding - nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari 2019 vanaf 18u00.
Locatie: ingang op de weide ter hoogte van Kerkeveld 9, 8730 Oedelem. Parkeren kan op de weide zelf. 

Naast het knisperend geluid van brandende kerstbomen kan u genieten van een gezellige babbel en zijn er tal van dranken en hapjes voorzien. 
Wanneer u zelf uw kerstboom binnen brengt op de vrijdagavond 11 januari 2019 dan krijgt u een gratis drankje.

Eveneens kan u op donderdag 10 januari en vrijdag 11 januari uw kerstboom binnenbrengen op de wei (op het einde van het kerkeveld) tussen de voorziene hekkens.

Bent u niet in de mogelijkheid om uw kerstboom te brengen dan halen wij deze met plezier voor u op, op vrijdag 11 januari 2019. 
Stuur hiervoor een e-mail naar vzwdenbunker@outlook.be met als onderwerp: naam en adres.
Iedereen kan mailen tot 8 januari, zodat we een route kunnen maken voor onze chauffeurs ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vzw den bunker is opgericht op 15 mei 2014. Onze missie is om het sociaal leven in Oedelem op te krikken. Daarbij moedigen we uiteraard ook alle initiatieven voor evenementen en festiviteiten aan in onze gemeente. Op deze site vind je steeds een overzicht van de eerstvolgende evenementen georganiseerd door vzw den bunker. We richten ons hierbij niet enkel op de Oelemnaars, we willen iedereen uit de streek of zelfs van verder aantrekken op onze evenementen. Daarom kozen we ook voor de neutrale naam ‘den bunker’ voor onze vereniging. Met deze naam willen we verwijzen naar het oude, historische bunker op de markt van Oedelem.

De markt van Oedelem is altijd een plaats geweest waar mensen elkaar ontmoeten. Daarbij willen wij de economie rond de markt bevorderen.

Heb je nog vragen of wens je meer info over ons? Contacteer ons gerust via het formulier op onze contactpagina.

 

dialooginhoud