Volg ons op facebook

Activiteiten🎨🛠️ Ontdek de magie van ambachten op onze Kerstmarkt! 🛠️🎨

Na het succes van vorig jaar is er terug de sprankelende ambachtenmarkt die je meevoert naar de wereld van vakmanschap en creativiteit. Laat je betoveren door de unieke ambachtelijke producten, stuk voor stuk met liefde en vakmanschap gemaakt.

🌟 Wat is de Ambachtenmarkt? Op onze Kerstmarkt willen we een speciale ruimte creëren om ambachtslieden in de schijnwerpers te zetten. De ambachtenmarkt is de ideale plek voor gepassioneerde ambachtsmensen om hun prachtige creaties te tonen aan een geïnteresseerd publiek. Hier draait alles om de kunst van het handwerk, waarbij elk product met individuele aandacht en zorg wordt vervaardigd.

🎨 Op de Ambachtenmarkt kun je deelnemen aan een unieke beleving, waarbij je in contact komt met de ambachtsman of -vrouw achter het product. Ontdek de verhalen achter de creaties en laat je inspireren door hun vakmanschap en ervaring. Met oog voor detail en authenticiteit streven zij ernaar om aan jouw persoonlijke wensen te voldoen.

🌟 Heb je nog vragen over deze bijzondere gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op via vzwdenbunker@outlook.be of bel ons op 0472/520.222. We staan klaar om je te helpen en kijken uit naar jouw deelname aan onze magische Ambachtenmarkt!

Blijf onze website en sociale media in de gaten houden voor updates en verdere details over de inschrijvingen en het programma van onze Kerstmarkt en Ambachtenmarkt in Oedelem.

We hopen je te mogen verwelkomen op onze Kerstmarkt en Ambachtenmarkt, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

PRAKTISCHE INFO: 

•             Datum en tijd: 9 december 2023 van 17 uur tot 22:30 uur

•             Locatie: De kerk in Oedelem

dialooginhoud