Volg ons op facebook

Zeepkistenrace 

Op 26 augustus 2023 zoeven tientallen zeepkisten een uniek parcours vol obstakels van Oedelem berg naar beneneden.
Zelf Oedelem berg naar beneden duiken? Het kan! Stel een prettig gestoord team samen, ontwerp je bolide en wie weet mag je op zaterdag 26 augustus de zwaartekracht z'n werk laten doen. Doe eens zot en schrijf je in! *inschrijvingsreglement 

Hier vind je alle nodige info om je in te schrijven: het reglement, aan welke voorwaarden je zeepkist moet voldoen, slimme tips om je inschrijving kracht bij te zetten… Belangrijk, want de hellingsgraad en de vele obstakels op het parcours van Oedelem berg is niet te onderschatten, enkel voor de meest creatieve en dappere teams met hun zelfgebouwde zeepkisten zullen de finish halen. Start your imagination!

De finish halen van de “Zeepkistenrace Oedelem berg” is op zich al een overwinning. Maar toch zijn er nog manieren om een extreem leuke prijs in de wacht te slepen. De organisatie beloont immers winnaars in verschillende categorieën: Snelste tijd, leukste en origineelste zeepkist, pechvogel van de dag. Voor de zeepkistenrace zijn er 3 categorieën: 7-12 jaar, 12-16 jaar en 16+.

Schrijf je in via mail of geef ons een telefoontje.

Bij vragen kan je je altijd wenden tot onze bestuurslid Stefaan Deroo of mailen naar inschrijvingenzeepkistenrace@gmail.com . Telefoonnummer 0495/51.31.56

Inschrijvingen worden pas definitief gezien van zodra het inschrijvingsgeld ontvangen is via overschrijving en dit ten laatste 15 augustus. 

>> Inschrijven kan door mail te sturen naar inschrijvingenzeepkistenrace@gmail.com <<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze zeepkistenrace werd mogelijk gemaakt door

 

 

dialooginhoud